Suntem pe Facebook

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Паркет  |  Ковролин и ковры  |  Ламинат  |  Линолеум  |  Наливной пол  |  Плинтус

SC «Construct Resurs» SRL este reprezentantul oficial EXCLUZIV al producătorilor de frunte europeni de acoperitoare industriale, sisteme de instalare şi întreţinere a pardoselilor ale următoarelor companii:
     GERFLOR (Franţa);
     UZIN UTZ AG (Germania);
     UNIPRO (Ţările de jos);
     WERNER MULLER (Germania);
     DR. SCHUTZ (Germania);
     BOEN (Germania, Norvegia, Lituania);
     DESSO (The Netherlands, Belgium);
     BUDMAISTER (Ucraina);
     TAVOLINI (Italia-Ucraina).
     Stauf (Germania)
     Balterio (Belgia)
     IVC Group (Belgia, USA)
     Doellken (Germania)

În scurt timp compania SC «Construct Resurs» SRL va sta la dispoziţia beneficiarului,  asigurîndu-l cu cele mai moderne tipuri de pardoseli şi  le va instala de sine stătător, luînd în consideraţie specificul obiectului de construcţie şi totodată va exercita deservirea ulterioară a lor.

 SC «Construct Resurs» SRL propune un asortiment larg de pardoseli comerciale şi semicomerciale:

- pardoseli din PVC omogene şi eterogene;

- pardoseli sportive;

- pardoseli cu destinaţie specială (conductoare de curent electric, antistatice, antibacteriale);

- covoare;

- pardoseli epoxidice turnate;

- precum şi mijloace profesionale pentru instalarea şi  întreţinerea pardoselilor.

Colecţiile propuse reprezintă toată varietatea de pardoseli moderne, posedînd indicatori tehnici şi estetici înalţi.

O particularitate deosebită a politicii companiei este dorinţa de a propune cumpărătorilor cele mai noi elaborări şi performanţe ale pieţii europene.

Varietatea de materiale,  propusă de compania SC «Construct Resurs» SRL, permite efectuarea lucrărilor de instalare a pardoselilor la obiectele de construcţie  cu orice destinaţie funcţională:

- oficii, business centre;

 - hoteluri, pensiuni, case de odihnă;

- obiecte ale industriei de agrement;

- instituţii medicale;

- instituţii de învăţămînt;

- spaţii productive, depozitare şi comerciale;

 - construcţii sportive;

-  obiecte ale transportului feroviar şi aerian
 
Principiile de bază a activităţii SC «Construct Resurs» SRL pe piaţa pardoselilor sunt: profesionalismul şi atitudinea complexă faţă de necesităţile clienţilor.

Acest fapt este demonstrat de extinderea permanentă a asortimentului de producţie, politica echilibrată de asortiment şi preţ, operativitatea şi exactitatea livrării, aprovizionarea cu materiale şi echipament modern pentru pregătirea suprafeţei şi instalarea pardoselilor, aprovizionarea cu accesorii pentru întreţinere a pardoselilor precum şi deservirea şi consultaţii tehnice de instalare şi exploatare a pardoselilor.

Pe parcursul activităţii sale compania SC «Construct Resurs» SRL  s-a dovedit a fi o companie de încredere şi un antreprenor calificat a obiectelor mari de construcţie. Avem  o mulţime de proiecte finisate. Producţia şi serviciile propuse de noi şi-au găsit o aplicare largă în finisarea locuinţelor particulare (apartamente, case, vile)  precum şi a clădirilor administrative, băncilor, obiectelor comerciale, clădirilor medicale, industriale şi tehnice.

Stilul nostru – calitatea maximă. Atingerea scopului dat se datorează colaboratorilor calificaţi cu o experienţă bogată de lucru, tehnologiilor moderne şi materialelor verificate. Compania SC «Construct Resurs» SRL  oferă  garanţia calităţii tuturor materialelor  precum şi  garanţia lucrărilor efectuate.

Un aspect important în exploatarea de lungă durată a pardoselilor  îi revine instalării profesionale, utilizînd materiale şi tehnologie specială. Compania SC «Construct Resurs» SRL  oferă un ansamblu complet  de servicii în instalarea şi întreţinerea pardoselilor.

Depozitele Companiei noastre permanent dispun de un asortiment larg de mărfuri. Întotdeauna puteţi lua cunoştinţă cu mostrele diferitor categorii de pardoseli în oficiul nostru, situat pe adresa:
Moldova, mun Chişinău, str. Muncesti, 137.